fbpx

Hot air balloon dan piknik kambing bakar

Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2016 Dpedas kambing bakar perap

Update 11/3 – Temui ejen jualan kami di gerai nombor 49 di bahagian F&B zon Purple!

Kepada peminat hot air balloon, jangan lepaskan peluang untuk menikmati kambing bakar perap D’Pedas sambil menonton pertunjukan dari 20 pasukan hot air balloon  tempatan dan luar negara di 8th Putrajaya International Hot Air Baloon Fiesta 2016 yang akan berlangsung pada 11-13 Mac ini di Monumen Alaf Baru, Presint 2, Putrajaya. 

Putrajaya International Hot Air Baloon Fiesta

F&B area tempat gerai jualan makanan dan minuman. Photo credit: myballoonfiesta.com

Kalau belum pernah rasa kambing atau tak penah tengok hot air baloon, jom ramai-ramai ke pesta ini kerana ejen jualan kami akan berada di bahagian Food & Beverages (F&B) dan anda boleh dapatkan produk D’Pedas di sana. Mesti best, time tengok pelbagai jenis rekaan hot air balloon sambil berpiknik menjamu selera daging kambing bakar perap. Nyosa tak Raso!

Putrajaya Hot Air Balloon Fiesta 2016

Cari gerai jualan kambing bakar perap D’Pedas di zon Purple. Image credit: myballoonfiesta.com

Untuk maklumat lanjut berkenaan event ini, layari myballoonfiesta.com. Sambil tu, jom tonton video rasmi event ini dari edisi ke 7 pada tahun 2015.

Video credit from MyBalloonFiesta 2016 YouTube channel

Tak tahu macamana nak pegi ke Monumen Alaf Baru? Guna app Waze dan cari Monumen Alaf Baru atau rujuk Google Map dibawah.

Kalau dah tak sempat nak tunggu hujung minggu ni dan rasa nak makan daging kambing bakar perap, jom cari ejen jualan kami menggunakan Google Map.

Share: