fbpx

Assalamualaikum kepada semua,

Lama sungguh tak berkesempatan nak menulis di blog. Mungkin ada yang masih tertunggu. Ada cerita baru ke? Ada berita baru ke? Semua bermain di fikiran.

Saya nak kongsikan sedikit info terkini.

Rasa kambing kali ini memang telah di’upgrade’ ke satu level yang lebih ‘mantap’ dan ‘melekat’.¬†Apa bezanya? Hanya tekak dan lidah bakal menjadi saksi. Kenapa saya cakap begitu? Ye sebab saya pun dah tak tahu nak gambarkan macm mana kelainan rasa berbanding dahulu. Kena cuba baru tahu. Ramai yang dah berikan feedback yang sangat-sangat positif dan saya berharap anda semua akan menjadi salah seorang darinya. Tak percaya cuba dulu ye.

Satu lagi yang saya nak beritahu pasal harga promo yang kami buat untuk semua peminat tegar Kambing Perap di luar sana. Memang luar biasa. Harga terkini sebelum ini bernilai RM45 untuk pek sekilo. Tapi promo telah bermula. Harganya RM40. RM40? Biar betul? Tapi inilah realitinya.

Ramai yang mula bertanya sampai bila promosi ini berterusan. Jawabnya selagi stok masih ada. Ye selagi stok masih ada. Jadi saya rasa tak perlu fikir panjang jika nak buat keputusan. Boleh dapatkan terus stok di wakil edaran berdekatan. Rasa baru tahu penangannya. Kalau tak nanti “NYOSA TAK RASO”

img-20161021-wa0013

img-20161021-wa0011

 

Share: