fbpx

Kambing Perap D’Pedas Kuala Berang di Ganu Kita

Wow Wow Wow!!! Na Na Na Na Na Ganu Kite

Semakin hari semakin bertambah lokasi wakil jualan dan tentu sekali ada ramai yang tertanya-tanya lokasi terhampir yang boleh didapati di sekeliling mereka. Jadi kali ini kami nak fokuskan beberapa lokasi yang mudah untuk mendapatkan produk ini.

Kali ni saya nak ‘share’ sedikit antara lokasi yang boleh anda dapatkan stok di Terengganu khususnya. Kadang-kadang bila berjalan pulang ke kampung nak bawa stok yang sedia ada dari rumah belum tentu dijamin ketahanannya. Maklumlah produk frozen. Jadi kalau kebetulan kepada penduduk Terengganu atau sesiapa yang singgah ke sana boleh dapatkan dilokasi tersebut.

Ada yang rasa produk ini sesuai untuk menjadi buah tangan jadi jangan rasa janggal nak membeli. Bukan apa ye memang berbaloi. Silap-silap tak cukup dibuatnya.

Saya nak try berpantun. Try je

Singgah-singgah ke Kuala Berang

Jangan lupa mencari barli

Nasi dagang sudah terhidang

Tambahlah kambing perap sekali

 

Ya, di Kuala Berang memang ada tempat untuk dapatkan bekalan ‘Kambing Perap D’Pedas’. Biasa beli dengan ejen. Pasaraya pun ada? Nak tau di mana?

whatsapp-image-2016-12-24-at-00-20-17

Pasaraya XIRI

Jalan Ajil Kuala Berang,

Kg Batu 24, Kuala Berang

21700 Terengganu
whatsapp-image-2016-12-24-at-00-19-57

 

 

 

 

Pasaraya DM Pemborong

Kg. Sungai Bajar

Kuala Berang

21700 Terengganu

 

 

 

 

Jadi kalau nak tahu lanjut lokasi selebihnya tak perlu gusar dan risau. Klik di >>sini<< untuk makluat lanjut alamat wakil jualan.

Atau untuk lihat secara visual lokasi di google map, anda boleh klik di >>sini<<.

Mudah sahajakan? Jadi tengah jalan kalau kebetulan lalu ke Kuala Berang boleh singgah-singgah ke sini. Nantikan episod seterusnya. Kita ronda-ronda cari lokasi jualan!!

Adios!!! Nyosa Tak Raso

Share: