fbpx

BERGOLEK DI RESTORAN D’PANTAI

Assalamualaikum,

Bertemu kembali di coretan terkini. Masih lagi sembang pasal kambing Golek. Semakin hari semakin hangat diperbualkan. Baru-baru ni kami mendapat tempahan yang begitu banyak sempena dengan cuti Raya Cina. Bukan sahaja orang Melayu yang meminatinya malah orang cina, india dan juga MAT SALEH pun turut sama.

Bila setiap kali ada aktiviti Kambing Golek dan juga Slice, pasti ramai lagi yang menyusul inginkan perkara yang sama samada untuk kenduri atau aktiviti keluarga. Baru-baru ni dah ada tempahan untuk bulan Julai. Jauh lagi nampaknya tapi itulah hakikatnya, mereka tak nak terlepas takut tarikh tu di tempah orang.

Jadi TEMPAHAN awal itu perlu lebih-lebih lagi bila dah dekat sangat dengan tarikh kenduri. Begitu juga dengan kambing ‘slice’. Tak boleh tunggu. Mungkin bagi penggemar yang tidak punyai lokasi terutamanya di kawasan Seremban dan juga yang berhampiran. nak buat RE’UNION’? Jangan risau, di Restoran D’Pantai masih punyai ruang untuk anda. InsyaAllah masih ada ruangan untuk Majlis yang berkonsep sederhana. Setakat 300 orang tu boleh lagi

Ada surau, bilik air, taman permainan, lot parking yang banyak serta lokasi yang selesa. Apa yang penting ‘SELESA’!! Dalam masa yang sama juga lokasi jauh sedikit dari kesibukan kota. Menarik bukan!! Saya sharekan sedikit gambar lokasi, di kala siang hari.

Ini jika di waktu siang macam lengang je. Maklumlah belum beroperasi. Tapi bila waktu malam lain pula ceritanya. Boleh saksikan sendiri gambar yang sedia ada.

Malam memang meriah, jadi kalau rasa berminat untuk jadikan Restoran D’Pantai lokasi anda untuk sebarang majlis, bersedialah untuk tempahan awal. Tempah kambing golek atau ‘slice’ awal, tempah rizab di Restoran D’Pantai seawal yang mungkin jadi tak perlu risau pasal ruangan untuk ‘Reunion’ anda. BESAR dan LUAS!!

Apa pun pihak Restoran D’Pantai memang mengalu-alukan sebarang Majlis yang memang nak diraikan di sini. Jadi kalau rasa macam dah tak sabar lagi nak ke sini bolehlah tengok-tengok kalendar, cuba ‘adjust’ sedikit tarikh lepas tu bolehlah ‘calling-calling’ no tertera :06763 2737 (ingat telefon pukul 1 petang ke atas ye)

Jadi mungkin dah dapat sedikit idea. Tak salah nak mencuba. Tak salah nak rasa. Jangan sampai Nyosa Tak Raso!!

 Jumpa lagi di ‘post’ yang akan datang!! Adios

Nyosa Tak Raso!!!

Share: